Acties

Uw Kerstpakket voor Voedselbank Aalsmeer?

Krijgt u van uw werkgever een kerstpakket, maar heeft u dat eigenlijk niet nodig?
De klanten van Voedselbank Aalsmeer zijn er blij mee! Voor deze ruim 50 gezinnen betekent het voedselpakket dat ze wekelijks van de Voedselbank krijgen dat ze weer een paar dagen eten op tafel hebben en iets extra’s voor de feestdagen is er meestal helemaal niet bij.

De Voedselbank is dan ook blij met ieder kerstpakket dat we krijgen en dat we kunnen gebruiken voor deze gezinnen. Ook aangebroken pakketten zijn welkom. De Voedselbank heeft vooral behoefte aan voedsel. Wijn en andere alcoholische dranken mogen we niet aan onze klanten uitdelen.

Als u uw kerstpakket wilt doneren aan de Voedselbank, kunt u dat inleveren op de volgende adressen:
* Wereldwinkel Aalsmeer, Zijdstraat 15, Aalsmeer (www.wereldwinkelaalsmeer.nl)
* Renault Nieuwendijk Aalsmeer, Zwarteweg 93, Aalsmeer (www.renault-nieuwendijk.nl)
* Ford De Hartog, Madame Curiestraat 3, Aalsmeer (www.forddehartog.nl)

Bedrijven die kerstpakketten over hebben, en deze willen doneren, willen we vragen contact op te nemen met tel.numer 06 – 44594446, of via de mail: voedseldonatie@voedselbankaalsmeer.nl

Wilt u meer informatie over deze, en andere acties van de Voedselbank, ga dan naar www.voedselbankaalsmeer.nl, of stuur een mail naar info@voedselbankaalsmeer.nl. Namens de klanten van de Voedselbank, willen we u hartelijk bedanken voor uw bijdrage!


Boodschappenpakket C1000/Jumbo

Na de opening van de nieuwe Jumbo gaat de actie voor het verhuispakket verder. Wie geen zegels wil sparen of over heeft, kan ze in een speciale doos gooien. Zo probeert de Voedselbank ook aan haar cliƫnten een boodschappenpakket te kunnen geven.

Steun ons door uw Bloemenzegels (of andere zegels) of statiegeldbonnen te schenken. Stuur ze naar onze postbus of mail ons waar we ze op kunnen halen.

eerdere acties

Zaterdag 31 juni 2014 was een zeer succesvolle voedselinzamelingsactie, gehouden bij de AH op het Praamplein in Aalsmeer. Maar liefst 70 tjokvolle kratten en een collectebus gevuld met E120,- was de score deze dag!

Op zaterdag 10 mei 2014 stond er een kraam van de Voedselbank op de Geraniummarkt in Aalsmeer. Er werden gedoneerde plantjes en diverse non-food (cadeau)artikelen verkocht. In totaal werd E150 opgehaald. Op dezelfde dag werd de Albert Heijn aan het Poldermeesterplein aangedaan voor een voedselinzamelingsactie. Winkelend publiek waren goed voor 50 kratten tot aan de nok toe gevuld, plus E55,- in de collectebus.

Op zaterdag 15 februari 2014 heeft de Voedselbank bij de Albert Heijn in Kudelstaart 62 kratten met levensmiddelen ingezameld, en de Etos in Aalsmeer heeft de Voedselbank enkele kratten met artikelen geschonken. Wij willen het winkelende gevende publiek bij de Albert Heijn en de Etos in Aalsmeer hartelijk danken voor hun vrijgevigheid.

Op zaterdag 14 december 2013 hebben we 46 goed gevulde houdbare levensmiddelen ingezameld bij de C1000 supermarkt in de Ophelialaan.
Dank aan de gulle klanten, drukkerij Total Copyservice en C1000!

In september / oktober 2013 liep er een actie bij de C1000 om te sparen voor een boodschappenpakket.
Supermarktklanten konden daarbij voor een eigen pakket sparen of hun zegels en (half)volle spaarkaarten doneren aan de voedselbank.
Velen hebben gedoneerd, in totaal voor maar liefst 124 boodschappenpakketten zodat we alle cliĆ«nten van de voedselbank zo’n boodschappenpakket kunnen geven en bovendien onze voorraden kunnen aanvullen.

Op zaterdag 28 september 2013 hebben we 40 kratten houdbare levensmiddelen ingezameld bij de Hoogvliet supermarkt aan de Aalsmeerderweg.
We zijn de gulle klanten, drukkerij Total Copyservice en de Hoogvliet bijzonder dankbaar!

Op zaterdag 17 augustus 2013 hebben we 50 kratten houdbare levensmiddelen ingezameld bij de Albert Heijn supermarkt op het Praamplein.
Dank aan alle gulle klanten en de gastvrijheid van Albert Heijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Voedselhulp voor inwoners van Gemeente Aalsmeer